Mexico

 

Een Mexicaanse empanadas is gevuld met queso Oaxaca, Epazote en Flor de calabaza
Mexicaanse empanadas kent een dessert of ontbijt item, en kunnen een verscheidenheid van gezoete vullingen bevatten, onder meer pompoen, yams, zoete aardappel en room, evenals een grote verscheidenheid aan fruitvullingen. Vlees-, kaas- en groentevullingen komen minder vaak voor in sommige staten, maar is goed bekend en wordt regelmatig gegeten. Afhankelijk van de lokale voorkeuren en bijzondere recepten is het deeg op basis van tarwe of maïs, soms met yuca bloem. De staat van Hidalgo is beroemd om zijn empanadas, of pasta's, zoals ze zijn lokaal bekend. Deze vinden hun oorsprong uit de Cornish pasteitjes ingevoerd door de Britse mijnwerkers. In Chiapas. Empanadas gevuld met kip of kaas zijn populaire gerechten voor ontbijt, avondeten en als snacks.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkooppunten:
De lekkerste Empanadas bestel je bij Claudia's Delight 06 - 18 00 00 00 www.claudias.nl